Bu haber kez okundu.

Şirvan  Kaymakamı Veysel Yüksel, Köy Ziyaretlerinde
banner229
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, göreve başlamasından bu yana İlçemizde bulunan sıkıntılar ve sorunların yerinde tespiti ve çözümlerinin araştırması düşüncesi ile gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Oya, Cevizlik ve Elmadalı Köylerimizi ziyaret etti.
Bu ziyaretler kapsamında Oya köyümüze gerçekleştirilen ziyarette, Yakın zamanda TEOG sınavına girecek öğrencilere hem moral, motivasyon oluşturmak hem de gelecek planlamasında çocuklarımıza bir nebze olsun yol gösterici olmak düşüncesiyle Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel ve beraberindekiler tarafından karşılıklı bir söyleşi gerçekleştirildi.
Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, kısa bir süre önce sorumluluk sahalarındaki göreve giderken gerçekleşen kaza sonucu Şehitlik mertebesine ulaşan Gönüllü Köy Korucusu Cevdet Yeyrek ve Remzi Yeyrek’ Oya Köyündeki ailelerine bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında geride bıraktığı emanetleri bezi emanetti devletimizin bize sunduğu imkanlar neticesinde başta kendisinin emanetleri olmak üzere tüm şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacağını söyleyen Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel, Şehidimizin kısa bir süre sonra doğum yapacak eşi ile ilgili olarak devletimizin tüm imkanları ile sahip çıkılacağını, Kaymakamlığımız olarak takibinin sonuna kadar yapılacağını belirtti.
Cevizlik ve Elmadalı Köylerini Ziyaret Etti
Cevizlik köyümüzde devam eden altyapı ve üst yapı çalışmaları, yol yapım işleri ile ilgili olarak beraberindeki heyet ile çalışmaları inceleyen Şirvan Kaymakamı Veysel Yüksel , Köylerimizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek hem öğretmen hem de öğrencilerimizin sıkıntılarını dinledi.
Kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek TEOG sınavı öncesinde öğrencilerimize moral ve motivasyon depolaması amacıyla yapılan ziyaretlerde öğrencilerimizin duygu ve düşünceleri, hayalleri konusunda gerçekleşen söyleşi görülmeye değerdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.