Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan,Dar Gelirli Aileleri Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan beraberinde eşi  Ezgi İnan ile birlikte ilçede bulunan dar gelirli ailelere ziyarette bulunarak, dertlerini dinleyip, sohbet etti.

Göreve geldiği günden beri makamında oturmayan ve genellikle esnaf ve sık sık ev ziyaretlerinde bulunan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, dar gelirli ailelerle engelli vatandaşlara ise ayrı bir önem veriyor. Kaymakam İnan, gittiği tüm evlere gıda ve giyim paketleriyle kitap ve oyuncaklar götürüyor.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, ev ev, kapı kapı gezerek ailelerin sıkıntılarını paylaşıp çözümler üretmeye gayret ediyor. Hane ziyaretlerinde, dar gelirli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine giden yerinde inceleme yapan Kaymakam İnan; görevlerinin yardıma muhtaç aileleri bulmak, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Kaymakam İnan; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardımlarının devam edeceğini ve devletin her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olacağını dile getirdi.

Kaymakam İnan,“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” misyonuyla bütün vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğini söyledi.  

Kaymakam İnan, gittiği evlerde çocuklarla ayrıca ilgilenip onlara satranç, Rubik küp, Jenga ve Lego gibi zeka oyunları ve tübitak bilim çocuk kitapları hediye etti.

Ailelerde ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve eşi Ezgi İnan'a teşekkür ettiler.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet YILMAZ 4 yıl önce

İyi Ziyaretler bakalım