Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Suludere, Suluyazı ve Elmadalı Köylerine giderek, şehit ailelerini ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan 'ın Şehit yakınlarıyla birlikte yaptığı köy ziyaretleri; Şehit yakınları ve aileleriyle olası sorunlarını gidermek adına evlerine misafir olma, Zeytin Dalı Operasyonu ile destan yazan TSK mensuplarına moral  ziyareti, ülke güvenliğimizin bel kemiği korucularla ile hasbihal, vatandaşlarla buluşma, " Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet, Tek Vatan" anlayışını ülkemizin en ücra köşelerine götüren muhtarlar ile sohbet, okul incelemeleri, idareci ve öğretmenler ile toplantı, öğrencilere muhabbet doğrultusunda Suludere Köyü, Suluyazı Köyü ve Elmadalı Köylerini ziyaret etti.

 Ziyaret programına İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri V. Mevlüt Arslanalp,İlçe Jandarma Komando Bölük Komutanı Gökhan Özbek, İlçe Müftüsü Hulusi Güner, AK Parti İl Encümeni Hasan Carlık, Şehit Yakını Mustafa Sarıgül' ün eşlik ettiği Kaymakam İnan, ilk olarak Suludere Köyü'ne ziyarette bulunup Köy muhtarının misafiri oldu.

Köyün sorunları ile ilgili muhtardan bilgi alan Kaymakam İnan, vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını dinledi.

Suludere köyü ziyaretinin ardından bir sonraki durağı olan Suluyazı Köyü'ne geçen Kaykamam İnan, Köy muhtarını ziyaret ederek, köyün sorunları ile ilgili muhtardan bilgi aldı.

Suluyazı İlköğretim Okulu'na da uğrayan Kaymakam İnan, öğrencilere TÜBİTAK bilim kitapları, satranç takımları, branş topları hediye etti.

Mustafa Sarıgül'ün Şehit edilen eşi ve çocuklarının mezarlarına giden Kaymakam İnan ve beraberindekiler mezarları başında Kuran-ı Kerim okuyarak, dua ederek, Elmadalı Köyü'ne geçtiler.

Elmadalı Köyünde, 1995 yılında koruculuk yaparken terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu Şehit olan Yusuf Başboğa, Şehit Osman Başboğa, Şehit M.Şükrü Beyhan , Şehit Necmettin Ayseli , Şehit İsmetullah Bilik, Şehit Abdülkerim Beyazit ve Gazilerimiz Aydın Batur ve Adil Ayseli'nin aileleri ziyaret etti.

Dönüş yolunda ise Nallıkaya Karakoluna uğrayan Kaymakam İnan, askerler ile sohbet ederek kendilerine moral verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.