Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Köy Okullarını Ziyaret Etti
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan beraberinde ilçe jandarma komutan vekili yüzbaşı Yusuf Gezer, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çarlık, Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Koceman ve İlçe Müftüsü Hulusi Güner ile birlikte Yarımtepe Köyünü ziyaret ettiler.

Yarımtepe Köyü İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Memiş, öğrencilere tübitak bilim çocuk kitabı hediye etti.

Kaymakam Memiş ve beraberindekiler, köyde vefat eden emekli güvenlik korucusu Feyzullah Açıkça için kurulan taziye evini ziyaret edip yakınlarına başsağlığı dileyen Kaymakam İnan, aynı köyde bulunan 1994 yılında Şehit olan güvenlik korucusu Şükrü Açıkça’ nın ailesini ziyaret ederek, ailenin talep ve sıkıntılarını dinledi.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve beraberindekiler, daha sonra Maden köyüne geçerek vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından köyde bulunan Park Elektrik ilk ve ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam İnan, öğretmenlerle toplantı yaparak, okul hakkında genel bilgi aldıktan sonra sınıfları dolaşarak, öğrencilerle özel olarak ilgilenip onlara tübitak bilim çocuk kitabının yanı sıra satranç takımı, futbol topu, zekâ küpü vb. hediyeler vererek programını noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.