Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İftarda Şehit Ailesine Konuk Oldu
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, ilçedeki terör saldırısında ailesi ve çocukları Şehit edilen Mustafa Sarıgül'ün ailesiyle iftar yaptı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve eşi Ezgi İnan, 28/08/1990 yılında bölücü terör örgütü PKK tarafından Şirvan-Suludere (Özyurt) köyünde yapılan katliamda, eşi ve üç çocuğu şehit olan Mustafa Sarıgül adlı şehit ailesiyle iftarda bir araya geldi.

Aile ile sohbet eden Kaymakam İnan ve eşi Ezgi İnan şehidin geriye kalan çocuklarıyla yakından ilgilendiler.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan iftar ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehit ailesi ile iftar yapmanın kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek, şunları söyledi: "Ramazan’ın manevi ortamı ve Allah için tutulan oruçların iftar sevincini şehidimiz Mustafa Sarıgül’ün ailesi ile paylaşmak istedik. Manevi kardeşimiz olarak gördüğümüz Sarıgül ailesi bizleri manevi evlatları gibi gördüler ve bağırlarına bastıkları için teşekkür etti". 

Kaymakam İnan “Şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz için Kaymakamlığımızın kapıları her zaman sonuna kadar açıktır. Devletimizin her daim şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olduğunun bilinmesini istiyorum” dedi.

Şehit Babası Mustafa Sarıgül yapılan ziyaretten ve iftar sofrasında kendilerine eşlik etmesinden dolayı Kaymakam Memiş İnan ve Eşi Ezgi İnan’a teşekkür etti.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Eşi Ezgi Inan ; Şehit yakınları Nevzat Abaca ve Melike Abaca'yı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.