Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, esnaf ziyaretleri kapsamında Fırın,Lokanta,Kırtasiye ve bir Eczaneye ziyarette bulunup, esnaflarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Şirvan İlçe Merkezindeki esnafları ziyaret eden Kaymakam İnan, esnaflarla sıcak diyaloglar gerçekleştirdi.

Esnafların talep ve sorunlarını dinleyerek onların çayını içen Kaymakam İnan 'ın yaptığı esnaf ziyareti esnaflar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaymakam İnan, "Herhangi bir konuda bizlere iletmek istediğiniz sorun ya da bir talebiniz varsa sizleri dinlemek üzere buradayız. Taleplerinize yasalar ve imkânlar çerçevesinde çözüm üretilmesi ve sorunlarınızın çözüme kavuşturulması takip edilecektir" dedi.

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan son olarak,İlçe Ziraat Bankası Müdürü Nureddin Aksu ve İlçe Noteri Saime Kırındı’ya iadeyi ziyarette bulundu.

Şirvan Çatom Müdürü ve Eğitimcileri Kaymakam İnan'a Tablo Hediye Etti

Şirvan Çatom Müdürü Nurcan Sürgüvenç ve Çatom eğitimcileri Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ı makamında ziyaret ederek "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundular..

Şirvan Çatom Müdürü Nurcan Sürgüvenç, kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği tabloyu hediye etti.

Kaymakam İnan, ÇATOM Sorumlusu Nurcan Sürgüvenç’den birim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, ÇATOM’un Şirvan halkına ve kadınına kaliteli hizmet veren donanımlı bir birim olduğunu ifade ederek, Bu birim ile ilçe halkına faydalı hizmetler sunma gayreti içerisinde olduğunu kaydederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.