Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan'dan Askerlere Moral Ziyareti
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Özpınar Karakolu ve Çetin Hes Karakolunda vatani görevlerini yapan askerleri ziyaret etti.

Burada vatani görevini yapan askerlerle sohbet eden Kaymakam Memiş İnan daha sonra askerlerle birlikte öğle yemeği yedi.

Öğle yemeğini askerlerle birlikte yapan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, “Kahraman askerlerimizle bugün öğle yemeğinde bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz için canı pahasına vatanımızı savunan kahraman askerlerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizleri mutlu etti. Vatanımızı savunan bütün askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun”. 

Kaymakam İnan, ilçeye bağlı karakollarda vatani görevlerini yapan askerleri ziyaret ederek, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Sizler sevdiklerinizden uzaklarda vatani görevinizi yerine getiriyorsunuz. Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu etti. Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi.

Kaymakam Memiş İnan’ın bu ziyareti askerlere büyük bir moral oldu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve beraberindekiler daha sonra Söbetaş 80. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu, Özpınar Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Kamil Baltacı İlk ve Ortaokullarına ziyaretlerde bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında okul müdürlerinden bilgi alan Kaymakam İnan, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette öğrencilerle sohbet edip, bol bol tavsiyelerde bulunan Kaymakam İnan, daha sonra ise okul binasını inceleyerek, okulun yönetici ve öğretmenleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.