Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk, Başarılı Öğretmenlere Başarı Belgesi Verdi
banner229
Şirvan İlçemizdeki okullarda görevli olup,2014-2015 eğitim ve öğretim yılı 1. ve 2. dönem sonunda üstün başarı gösteren öğretmenlere başarı belgesi verildi.
Başarı belgeleri, İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarafından Kaymakamlık makamında dağıtıldı.
Öğretmenlerle makamında çay içip sohbet eden İlçe Kaymakamı Öztürk; Öğretmenlere başarılarının devamını diledi. 2014-2015 Eğitim- Öğretim yılının 2. Döneminde yapılan, Şirvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Yüzbaşı Hakkı Akyüz Ortaokulunun 18 Mart Çanakkale tiyatro gösteriminde başarılı olan Öğretmen ve Okul Müdür ve Müdür Başyardımcıları ödüllendirildi.
Ayrıca Spor müsabakalarında derece alan, Şirvan İncekaya Öğretmenleri ve okullarında yaptıkları örnek çalışmalar ile eğitimin kalitesini artıran öğretmenlere de ödül verildi. Şirvan Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK “Eğitim- Öğretimin en önemli unsuru Öğretmen ve idarecilerdir. Bu zor iklim koşullarında ailesinden uzak bir ortamda öğrencileri için fedakârca çalışan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz. Eğitim niteliğinin artırılması adına yapılacak her türlü çalışmanın yanındayız ve destekleyeceğiz. Öğretmenlerin bu gayretleri ilçemizdeki eğitim kalitesinin artırmasıdır “ dedi.
İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK başarılı Öğretmen ve idarecilere başarılı belgeleri takdim ederek başarıların devamını diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih BİDER'de göstermiş oldukları başarılarından dolayı öğretmenleri tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.