Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçemizde Yeni Müftülük Binası ve Kuran Kursunun Temeli Atıldı
banner229

Şirvan İlçemize kazandırılan yeni müftülük binası, kuran kursu ve taziye evi için temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma törenine Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, AK Parti İl Başkanı  Fuat Özgür Çalapkulu, Belediye Başkanı Necat Cellek, İl müftüsü Faruk Avras,İlçe müftüsü Hulusi Güner, AK Parti Şirvan İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, İl Genel meclis Üyesi Hasan Carlık ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Şirvan İlçemize yapılacak olan yeni müftülük binası, kuran kursu ve taziye evi inşaatlarını Şirvan İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vakfı tarafından yapılacağı öğrenildi.

Temel atma töreni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Faruk Arvas, ‘’Müftülük hizmet binaları, topluma örnek olacak, rehberlik yapılacak, içeriye girdikleri zaman insanların huzur bulacağı mekanlar olmalıdır. Böyle bir mekan, Şirvan İlçemize gerekli idi.

İlçe Müftümüzün önderliğinde hazırlanan ve bugün temelini atacağımız bu proje ile bu ihtiyaç giderilmiş olacak. İlçe Müftülüğümüze bu çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Destek olanlara da teşekkür ediyorum.’’dedi.

Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, temeli atılan yeni müftülük binası, Kuran Kursu ve Taziye evi inşaatının hayırlı olmasını diledi.

Yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, " Bu Kuran Kursu ve taziye evi Şirvan ilçemizin bütün mahallerine hizmet edecek. Memleketimizin güzel ahlakla yetişen nesillere ihtiyacı var. Kuran Kursumuzda buna vesile olacaktır. İnşallah bu gün temelini attığımız bu inşaatın en kısa sürede açılışını da hep birlikte yaparız.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Faruk Arvas yaptığı dua ile harç için düğmeye basıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.