Bu haber kez okundu.

Şirvan İlçemizde Teröre Tepki Yürüyüşü Yapıldı
banner229
Şirvan ilçesi yakınlarında geçen Siirt-Pervari karayolunda meydana gelen saldırıda şehit düşen 8 asker için Şirvan ilçesinde mevlit verildi ardından teröre tepki ve şehitlere saygı yürüyüşü gerçekleştirildi.
Şirvan Merkez Camisi'nde Şirvan Kaymakamlığı tarafından Cuma namazı öncesi verilen Mevlit-i Şerif ardından Cuma namazından sonra cami önünde toplanan korucu ve çok sayıda vatandaş ellerindeki Türk bayraklarıyla, tekbir ve salavatlar getirildi. Yürüyüş boyunca "Askere uzanan eller kırılsın, şehitler ölmez, vatan bölünmez, Türk Kürt kardeştir ayırım yapan kalleştir ve Kahrolsun PKK" şeklinde slogan atarak, şehit düşen 8 askerin görev yaptığı İlçe Jandarma Komutanlığına önüne kadar yürüdü.
Yürüyüşte polis araçları da siren çalarak destek veridiler. Burada şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehit düşen askerler için Fatiha okundu.
Yürüyüşe jandarmadaki askerlerde alkışlarla destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.