Bu haber kez okundu.

Şirvan'da Maden Faciasında Hayatını Kaybedenler Anıldı
banner229

17 Kasım 2016 günü Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 16 madenci için anma etkinlikleri kapsamında mevlit okutuldu.

Şirvan İlçe Müftülüğünce, Merkez Camiide Cuma namazını müteakip düzenlenen mevlit programına, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Belediye Başkanı Necat Cellek , Cengiz Holding Maden İşletme Müdürü Yaşar Kara, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arsalnalp, İlçe Müftüsü Hulusi Güner,Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Zongur, madenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle mevlidi şerifin okunmasının ardından hayatını kaybeden madenciler için dua edildi. Program hakkında bilgi veren Şirvan İlçe Müftüsü Hulusi Güner, 17 Kasım 2016 günü Şirvan ilçesi Maden köyünde elim kazada yaşamını yitiren 16 vatandaşı bir kez daha rahmetle andıklarını söyledi.

Güner, "Allah kendilerine rahmet etsin, yakınlarına sabır versin, ülkemizi de bu tür felaketlerden korusun. Bugün bu kardeşlerimiz için kuran okuyup dua ettik. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonrası maden ocağını işleten firma tarafından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.