Bu haber kez okundu.

Şirvan'da İş Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursu Sınavları Yapıldı
banner229

Şirvan İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün Maden Köyünde faaliyet gösteren Cengiz İnşaat A.Ş. imzalanan protokol gereğince açılan İş Makinesi Operatörü Yetiştirme Kursu teorik ve uygulama sınavları kontrol ve denetimi Şirvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer tarafından yapıldı.

Sınava katılan adaylara ve görevlilere başarılar dileyen Kezer; ilçemizde faaliyet gösteren maden şirketi Cengiz İnşaat A.Ş.’nin ihtiyaç duyduğu alanlarda açılan kurslarımızda eğitim alan kursiyerlerimizin istihdam garantili olarak yetiştirildiklerini, bünyemize bağlı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün bu şekilde açılan kurslarla sektöre ve firmaya büyük katkı sağladığını söyledi.

İlk etap açılan farklı dallardaki kurslara 85 kursiyer katıldı. Cengiz İnşaat Madenköy işletme alanında kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirilen sınavlar gerekli emniyet tedbirleri alınarak yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde sorunsuz şekilde icra edildi.

Kursların aylık periyodik olarak ihtiyaç duyulan alanlarda devam edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

Barış Beyi tebrik ederim çok güzel bir hizmet olmuş, gerçekten ilimizde ihtiyaç duyulan bir kurstur. bu kursun daha fazla kitlelere duyurularak tekrarlanmasında fayda var. kursiyeri başarıyla bitirenlere hayırlı olsun.