Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesinden İftar Çadırı
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Belediye bahçesinde kurulan iftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Şirvan Belediyesi bahçesinde kurulan iftar çadırında Ramazan ayı boyunca işinden dolayı iftarı evinde açamayan veya maddi durumu zayıf vatandaşların da yararlandığı iftar çadırına Şirvanlılar yoğun ilgi gösteriyor. 

“Birlik, Beraberlik Ayı”

İftar çadırlarında vatandaşlarla bir araya gelen Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı  kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” dedi.

“Ramazan’ın Güzelliklerini Yaşatıyoruz”

Bolluk ve bereket ayı olan Ramazan’ın ihtiyaç sahibi olan vatandaşların da yüzünü güldürdüğünü kaydeden Başkan Cellek,Şirvan'da Ramazan’ın kendine has güzelliklerini vatandaşlara yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Cellek, belediye olarak imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.