Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Siirt’in Şirvan Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası arasında süresi tamamlanan ‘toplu iş sözleşmesi’ yapılan müzakereler sonucu yenilendi.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Yönetim kurulu katıldı.

Şirvan Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Necat Cellek göreve geldikleri günden bu yana hep işçilerin yanında olduklarını ifade etti.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Şirvan Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’e teşekkür etti.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.

İMZALANAN SÖZLEŞMEYE GÖRE;

Sözleşme süresi 3 yıl

Birinci yıl:% 15 +kıdemlilik zammı

İkinci yıl:%15+kıdemlilik zammı

Üçüncü yıl:%15+kıdemlilik zammı

İkramiyeler 112 gün olarak belirlendi.

Ayrıca bu zamlar tüm sosyal haklar ve parasal maddelere eklendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 5 yıl önce

BABA GİBİ BAŞKAN ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Avatar
MEHMET 5 yıl önce

BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLUR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN BAŞKANIM