Bu haber kez okundu.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek'ten Gaziantep Valisi Davut Gül ve Başkan Şahin'e Ziyaret
banner229

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, 2003 – 2005 yıllarında Şirvan Kaymakamlığı görevinde bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’ten Şirvan hakkında bilgi alan Gaziantep Valisi Davut Gül, Şirvan ilçesinin yanında ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, ilçenin daha da güzelleşip ve geliştiğini söyleyerek, gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Cellek’i tebrik ederek, tüm Şirvan halkına selamlarını iletti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Valisi Davut Gül, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e Siirt battaniyesinden yapılmış isimleri yazılı Türk Bayrağı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.