Bu haber kez okundu.

Siirt’ten Trabzon’a Uzanan Başarı Hikâyesi…
banner229

Trabzonspor’da forma giyen genç futbolcu Abdülbedi Kılıçer, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret ederek bu güne kadar kendisine ve öğrenim gördüğü Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Genç futbolcu Kılıçer, 2015-2019 yılları arasında Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesinde öğrenim gördüğünü belirterek bu dönemde Vali Atik’in okullarına büyük destek verdiğini belirterek ”Sayın Valimiz okulumuza büyük desteklerde bulundu.

Bunun yanı sıra Trabzonspor’a transfer olma sürecinde de kendilerinin büyük desteklerini gördüm. Bundan dolayı kendilerini ziyaret ederek teşekkürlerimi arz etmek istedim.” dedi.

Ziyarette, “Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi" Müdürü Şakir Kayaalp ve sporcunun babası Nezir Kılıçer de hazır bulundu.

Baba Kılıçer ve okul Müdürü Kayaalp’ta Vali Atike teşekkür ettiler.

2015/2019 yılları arasında “Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi”nde öğrenim gören Kılıçer, bu lisenin futbol takımında oynarken il ve bölge şampiyonluğu yaşadı. Kılıçer Türkiye yarı finalleri müsabakalarında karşılaştığı “Trabzon Erdoğdu Lisesi” maçında gösterdiği performans ile Trabzonspor tarafından beğenildi.

Vali Ali Fuat Atik’in destekleri ile 2019 yolunda Trabzonspor transfer oldu. Abdülbedi Kılıçer Trabzonspor 4. Kalecisi (Trabzonspor U-19 Kalecisi) olarak futbol hayatına devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.