Bu haber kez okundu.

Siirt’teki Ahiler, Vali Atik’i Ziyaret Ettiler
banner229

İlimizde bu yıl 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında kutlanmakta olan, “Ahilik Kültür haftası ve Esnaf bayramı” dolayısıyla Siirt Esnaf Sanatkâr Odaları Başkanı Cemal Koyuncu, Ticaret İl Müdürü Abdurrezzak Aslan ve oda başkanları ile birlikte Vali Fuat Atik’i makamında ziyaret ederek, Ahilik haftasını kutladılar.

Ahilik haftası ve esnaf bayramı ile ilgili etkinlikler hakkında bilgi veren Birlik Başkanı Cemal Koyuncu, Ahilik Haftası kutlamalarına sağladığı katkılardan dolayı, Vali Atik’e teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik ise yaptığı konuşmada; “İlimizin birlik ve bütünlüğünde önemli rol oynayan tüm esnaflarımızın Ahilik ve Kültür Haftasını kutluyorum.” dedi.

Vali Atik, esnaflarımızın sorun ve taleplerini çözmek için Valilik olarak her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.