Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE ŞEHİTLER VE GAZİLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
banner229
Siirt’te Gaziler Günü dolayısıyla Siirt Valiliği himayelerinde İl Müftülüğü tarafından, Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz için, Mevlidi Şerif okutuldu. Ve hatim duası yapıldı.
İl Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat ve vatandaşların katıldığı mevlit programı, Müftülük görevlilerince Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okunmasıyla başladı. Okunan mevlidi şerif ve ilahilerin ardından hatmi şeriflerin duası İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından yapıldı.
İl Müftüsü Faruk Arvas, vatandaşların ve ildeki Kuran Kurs öğrencilerinin şehitlerin ve Gazilerin ruhlarına ithaf edilmek üzere 26 hatmi şerif okuduklarını belirtti. Arvas, şehitlik mertebesinin önemini anlatarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerince Mevlid-i şerif programını takip eden vatandaşlara, Cami çıkışında lokum ve Gül suyu ikram edildi.
Vali Mustafa Tutulmaz, Cami çıkışında vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMevlidŞehit Ve Gazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.