Bu haber kez okundu.

Siirt'te Sağlık Hizmetleri
banner229
Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, Siirt'in daha da iyi bir sağlık hizmetine kavuşması için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
  Siirt Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Aslan, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Fikret Can ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Muzaffer Aslan'dan bilgi aldı. Aslan, burada yaptığı açıklamada, Siirt Devlet Hastanesi sağlık yatırımlarında yanık, ve kemoterapi ünitelerinin açılması, yoğun bakım ünitesinin kapasitesinin arttırılması gibi faaliyetlerin bulunduğunu söyledi.
Siirt'in daha da iyi bir sağlık hizmetine kavuşması için çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Aslan, "Hastane hizmetlerinin daha kaliteli, verimli ve halkın memnuniyetini artıracak şekilde planlama yapılması için hastane temizliğine önem verilmesi gerekir. Hastanenin daha etkin kullanılması için gerekli çalışmalar devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.