Bu haber kez okundu.

Kaymakam İnan, Başkan Cellek Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ve beraberindeki heyet ile birlikte rutin hale getirdikleri köy ziyaretlerine devam ediyorlar.

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek geçtiğimiz günlerde, Elmadalı,Yamaçlı,Cevizlik,Oya,Kesmetaş ve Kayahisar Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemiştiler.

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar ve beraberindekiier ilçeye bağlı, Kömürlü, Bayındır, Boylu, Yelken ve Kasımlı köylerini ziyaret ederek köy halkıyla, okullarda öğretmen ve öğrencilerle, Asker ve korucularla bir araya gelip istek ve sıkıntılarını dinlediler. Köylerde muhtarlar eşliğinde köylülerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinleyen Kaymakam Memiş İnan, köylerde ki eksiklikleri tespit ederek yapılacak hizmetler konusunda köylüleri bilgilendirdi.

Köylülerin yakın ilgi gösterdiği Kaymakam Memiş İnan ve Belediye Başkanı Necat Cellek, Kömürlü, Bayındır, Boylu, Yelken ve Kasımlı köylerinde muhtar ve köylüler ile görüşüp köylerin eksiklikleri üzerine sohbet ettiler.

Kaymakam İnan; “İlçelerimiz kadar köylerimizde önemlidir. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıp, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi. Köydeki çocuklarla özel olarak ilgilenen Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaymakam Memiş İnan, köylerin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, "Öncelikli hedefimiz köylerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bu kapsamda tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Gittiğimiz köylerde vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek; "Köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Köylerde ki vatandaşlarımızın bizden hizmet almaları için kapımızda kuyruk oluşturmalarına gönlümüz razı gelmiyor. Bu nedenle artık Kaymakamımızla birlikte vatandaşlarımızın kapısına gidip orada sıkıntılarını dinliyoruz. Gereken ne ise üzerimize düşeni yapacağız.

Köylü kardeşlerimiz bunu çok iyi idrak etsinler, Şirvan Belediye Başkanı sadece ilçe merkezine hizmet etmiyor. Köylerimize de aynı hizmeti görecek. İlçemizin gitmediğimiz, sorunlarına ortak olmadığımız bir tek köyü hatta bir tek mezrası kalmayacak'' şeklinde konuştu.

Cellek, Yıllardır köylerimiz hak ettikleri hizmeti alamamışlar. Köylerimize gerekli desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” Misafirperverlikleri için Köylülerimize ve Köy Muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Kaymakam İnan, Belediye Başkanı Cellek ve beraberindekiler, daha okul ziyaretlerinde bulunarak öğretmen ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinlediler.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar ve Belediye Başkanı Necat Cellek son olarak asker ve korucuları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyerek ilçeye geri döndüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.