Bu haber kez okundu.

Siirt’te Parçalanmış Kız Çocuğuna Ait Ceset Bulundu
banner229

Siirt'in Eruh İlçesi'ne bağlı Yazlıca Köyü kırsalında, yaklaşık 6 yaşında olduğu tespit edilen ve parçalanmış halde bir kız çocuğu cesedi bulundu.

Öte yandan mart ayı başında Batman'da kaybolan ve günlerdir aranan 2011 doğumlu Eda Mergen'in yakınlarından da DNA örneği alınıp, cesedin ona ait olup almadığı belirlenmeye çalışılacak.

Eruh İlçesi’ndeki Yazlıca Köyü kırsalında, köy sakinleri tarafından vücudu parçalanmış çocuk cesedi bulundu. Köylüler olayı jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incemelede kız çocuğa ait cesedin baş bölgesinin parçalandığı ve belden aşağısının olmadığını tespit etti.

Bulunan cesedin, Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde geçen 1 Mart’ta ortadan kaybolan 2011 doğumlu Eda Mergen’e ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ceset Siirt Devlet Hastanesi’ne götürülürken, burada yapılacak otopsi ile ölüm nedeni belirlenmeye çalışılacak. Ayrıca kayıp olan Eda Mergen’in yakınlarından da DNA örneği alınıp, cesedin ona ait olup almadığı belirlenmeye çalışılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.