Bu haber kez okundu.

Siirt’te Okul Önü Genel Asayiş ve Trafik Denetleme Uygulamaları Devam Ediyor
banner229

Türkiye genelinde Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, çocukların suça sürüklenmemesi ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak, gelişim ve eğitimlerini güvenli ortamlarda sürdürmeleri maksadıyla İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek olarak, “Okul Çevreleri, Servis Araçları ve Genel Trafik Denetimi Uygulaması” gerçekleştirildi.

Trafik timlerince okul servis araçları, tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve öğrenci yurtları çevreleri yakınlarındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları ve öğrenci yurtlarının yakın çevresinde faaliyet gösteren umuma açık yerlerde uygulama ve denetimler yapıldı.

Yapılan kontrol neticesinde (1347) şahıs ve (128) servis aracı olmak üzere toplam (653) araç kontrolü yapılmış olup, yapılan sorgulamalarda, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu gereği (12) araca toplam (4.461) TL trafik para cezası uygulanmış, (1) araç trafikten men edilmiştir.  

Siirt İl Jandarma Komutanlığı başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.