Bu haber kez okundu.

Siirt'te,
banner229
Siirt'te, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen "Mobil Gençlik Merkezi" projesiyle 2 ayda 7 bin gence ulaştığı bildirildi.
Selami Değer Anadolu Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Mart ayında faaliyete başlayan "Mobil Gençlik Merkezi"nin Mayıs ayı içerisinde Eruh ve Baykan ilçeleri ile bazı köylerde gençlerle buluştuğunu söyledi.
İl genelinde 2 ayda 7 bin gence ulaştıklarını belirten Tekin, şöyle konuştu: "İl merkezi, ilçe ve beldelerinde açık alanlarda gençlerimizle gerçekleştirdiğimiz buluşmalarda, gençlerimize yönelik sanatsal ve sportif etkinlikler gerçekleştirdik.
Mobil Gençlik Merkezi'miz ile gençlerimiz, 11 ayrı branşın yer aldığı ebru, hat, basketbol, minigolf, langırt, dart, okçuluk, sokak tenisi, satranç, mangala, halk oyunları etkinliklerine katıldı. Kent merkezinde 7 farklı noktada kurulan merkez daha sonra Tillo, Şirvan, Kurtalan, Gökçebağ, Ezidi Kampı, Ekmekçiler Köyü, Eruh, Baykan olmak üzere 15 farklı yerde gençlere ulaştık."
Proje ile gençlerin sosyalleşmelerini amaçladıklarını dile getiren Tekin, proje sonunda etkinliklere katılan gençlerden seçilecek olan kişilere gezi düzenleyeceklerini ifade etti.
Tekin, "50 gencimize İstanbul -Çanakkale gezisi düzenleyerek ülkemizin doğal güzelliklerini görmelerini, tarihini ve kültürel değerlerini öğrenmelerini ve yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Bunun yanında bugüne kadar 300 gencimize sinema salonunda milli ve manevi değerlerimize uygun film izletildi ve proje bitimine kadar bu sayı 400'e ulaşacak" dedi.
Tekin, 15 Haziran'a kadar devam edecek olan proje ile 8 bin gence ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.