Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KURAN KURSLARININ AÇILIŞI DUALARLA YAPILDI
banner229
Siirt’te İl Müftülüğü ve hayırsever vatandaşların katkıları ile Ensar Cami Erkek ve Kız Kuran kursu olmak üzere 10 Kuran Kursunun açılışı dualar eşliğinde yapıldı.
Ensar Cami İmam hatibi Ramazan Toprak tarafından okunan Kuran tilavetinin ardından konuşan İl Müftüsü Faruk Arvas, Camiler ve Din Görevlileri haftası kapsamında, il genelinde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 10 Kuran kursunun eş zamanlı olarak bugün hizmete gireceğini kaydetti.
İl Müftülüğümüz ve Siirt’li hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile erkek-ve kız kuran kurslarının yapıldığını belirten İl Müftüsü Arvas, vatandaşlarımızın kuran öğrenme ihtiyaçlarının büyük bir ölçüde karşılanacağını belirtti.
Kuran Kurslarının yapımına destek veren hayırseverlere ve İl Müftülüğüne teşekkür eden Vali Tutulmaz ise “İlim ve irfan şehri Siirt ilimiz’de açılan Kuran kurslarında devletine, milletine faydalı insanlar yetişecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlimize, ülkemize hayırlı olsun.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, dualar eşliğinde Kuran Kursunun açılışı gerçekleştirildi. Okunan dualardan sonra İl Müftülüğünce hazırlanan Plaketler, Vali Mustafa Tutulmaz tarafından hayırsever vatandaşlara verildi. Açılış sonrası Ensar Cami Kur’an Kursunda incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, İl Müftüsü Faruk Arvas’tan bilgi aldı.
Ensar Camiinin bahçesinde yapılan törene; Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Müftüsü Faruk Arvas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan, AK Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Ak Parti Milletvekilli adayı Fevzi Sevgili, Hayırseverler, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAÇILIŞKuran Kursu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.