Bu haber kez okundu.

Siirt'te Köy Yolunda Mahsur Kalan 29 Kişi Kurtarıldı
banner229
Siirt'in Şirvan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 2 köy yolunda araçlarında mahsur kalan 29 kişi, Karayolları 94'üncü Şube Şefliği ekipleri tarafından kurtarıldı.
Alınan bilgiye göre, il merkezinde yatılı bir lisede öğrenim gören 12 öğrenci ile bu okulda görevli bayan öğretmen, yılbaşı ve hafta sonu tatilini geçirmek üzere servis aracıyla Şirvan'ın çeşitli köylerine gitmek üzere yola çıktı.
Oya köyü yolu Karker mevkisinde kar yağışı yüzünden mahsur kalan aracın sürücüsü, telefonla Karayolları ekiplerinden yardım istedi. Karayolları 94'üncü Şube Şefliği ekipleri, yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucunda yoğun kar yağışı yüzünden kapanan köy yolunda mahsur kalan öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu servis aracına ulaştı.
Donma tehlikesi geçiren 14 kişi, yaklaşık 5 saat süren bekleyişin ardından Narlıkaya köyündeki şefliğe ait misafirhaneye götürüldü. Öğrencilerin sabah saatlerinde yollar açıldıktan sonra köylerine ulaştırılacağı belirtildi. Ekipler, Şirvan ilçesi Cevizlik köyü yolunda mahsur kalan bir başka minibüsteki 15 kişiyi de kurtardı.
Minibüsteki kişiler, zemin kardan temizlendikten sonra yollarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karayolcu 8 yıl önce

sezarin hakki sezara