Bu haber kez okundu.

Siirt'te Karla Mücadele Çalışmaları
banner229
Siirt’te 3 gün aralıksız devam eden kar yağışının öğle saatlerinde etkisini kaybetmesinin ardından belediye bünyesinde devam eden kar ile mücadele çalışmaları kapsında kent merkezinde bulunan kaldırımlarda bulunan kaldırımlarda başlatılan temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Siirt kent merkezinde 3 gündür etkili olan kar yağışı başta yaya ve trafik ulaşımını olumsuz etkilerken, Siirt belediyesi bünyesinde karla mücadele için kurulan kriz merkezi bünyesinde yurttaşların yaya ve trafik ulaşımında her hangi bir sorun yaşanması amacıyla acil müdahale ekipleri tarafından başlatılan kar temizleme çalışmaları cadde, sokak ve kaldırımlarda aralıksız devam ediyor.
Aralıksız devam eden kar temizleme çalışmaları kapsamında, Temizlik müdürlüğü bünyesinde 10’ar kişiden oluşan 18 ekip, Cumhuriyet Meydanı, Güres, Tillo, Mithat Öktüren, Kurtalan ve Cumhuriyet caddelerinde bulunan kaldırımlarda başlatılan kar temizleme çalışmaları devam ediyor.
Kaldırımlarda yapılan kar temizleme çalışmaları ile ilgili olarak Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş tarafından yapılan açıklamada, 3 günde devam eden ve etkili olan kar yağışının trafik ve yaya ulaşımını olumsuz etkilediğini ifade ederek, “ belediyemiz kriz masası bünyesinde bulunan acil müdahale ekipleri arasında yer alan ve 10’ar kişiden oluşan 18 ekibimiz ile birlikte yurttaşların yaya ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, Cumhuriyet Meydanı, Güres, Tillo, Mithat Öktüren, Kurtalan ve Cumhuriyet caddelerinde bulunan kaldırımlarda kar temizleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeMücadeleKar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.