Bu haber kez okundu.

Siirt'te Kalp Krizi Geçiren Uzman Çavuş Şehit Oldu
banner229
Eruh ilçesinde görevi başında kalp krizi geçiren uzman çavuş şehit düştü.
Alınan bilgiye göre, Eruh ilçesine bağlı Bayırdüzü köyü üs bölgesinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Erdem Demir (26), nöbet sırasında kalp krizi geçirdi.
Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan Demir, müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Demir'in cenazesi, bugün yapılacak törenin ardından memleketi İzmir'e uğurlanacak.
Baba ocağında yas var
Siirt'in Eruh ilçesinde nöbet sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Demir'in (26) baba ocağında yas tutuluyor. Askeri yetkililer, baba Nihat ile Hülya Demir'in Umut Mahallesi'ndeki evine gelerek, şehadet haberini verdi.
Geçen yıl kalp damarındaki tıkanıklık nedeniyle anjiyo olduğu öğrenilen baba Nihat Demir ile şehidin annesi ve yakınları için evin önünde ambulans hazır bekletildi. Bu sırada iki katlı evin çatısına Türk bayrağı asıldı.
Demir'in yakınları sağlık sorunları nedeniyle açıklama yapmak istemedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.