Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
banner229
Siirt’in Baykan İlçesinde, Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan uygulamada Kaçak Sigara ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ‘Kaçakçılık Suçlarına’ yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; İlimiz Baykan ilçesinde görevlilerimizce yapılan uygulama esnasında durumundan şüphelenilerek tır durduruldu.
Tırın dorse kısmının gümrük mühürlü olması sebebiyle Batman Gümrük Müdürlüğünden getirilen Gümrük memuru nezaretinde dorsenin mührü sökülmüş ve dorse içerisinde yapılan aramada;  284.000 Paket kaçak sigara ele geçirildi. Görevlilerimiz yine Baykan ilçesinde yapılan uygulama esnasında görevlilerimizi fark ederek kontrol noktasından kaçan bir araç kovalamaca sonucunda terk edilmiş halde ele geçirilmiş ve araçta yapılan arama neticesinde;  34.380 Paket değişik marka ve modellerde kaçak sigara ele geçirildi.
Böylece görevlilerimizce aynı gün toplamda 318.380 Paket kaçak sigaraya el konuldu. Konu ile ilgili olarak yakalanan M.H. isimli şahıs hakkında “5607 SKM” suçundan yasal işlem yapılarak haklarında hazırlanan tahkikat evrakı mevcutlu olarak adli mercilere sevk edildi. Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak mücadelemiz aralıksız devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SİİRT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Anahtar Kelimeler:
SiirtBaykanKaçak Sigara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.