Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE KAÇ PARTİ, KAÇ SENDİKA VAR ?
banner229
Günümüzde özellikle kalkınmış olan ülkelerde sivil toplum örgütleri hızla çoğalır ve etkinlikleri artarken ülkemizde bu durum henüz istenilen ölçüye gelmemiş durumda.
Ancak son yıllarda görülen artış memnuniyet verici.
İlimizde de siyasi parti ve sendika sayısı hızlı bir artış gösteriyor. Son dönemde iş ve işlemleri il dernekler müdürlüğü tarafından yürütülmeye başlanan parti ve sendikaların sayısı konusunda il dernekler müdürü Celalettin Altan şu açıklamayı yaptı; “kamu görevli sendikası 1 tane sendika merkezi ilimizde bulunmaktadır 7 tane şubesi bulunmaktadır.39 tane temsilcilik toplam 47 tane. İşçi ve işveren sendikası iki tane şubesi bulunmaktadır. 10 tane temsilcilik, 12 tane kuruluşu vardır. Bunu genel topladığımızda sendika sayısı 59 dur.
Siyasi partiler il teşkilatı 22 ilde 22 teşkilatı bulunmaktadır.
 İlçede 70 tane, beldede 20 tane toplam il geneli siyasi partiler teşkilatı 112 tanedir. Dernekler müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalarla ilgili istatistik veriler bunlar.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSendikaParti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.