Bu haber kez okundu.

Siirt’te Güvenlik Seviyesi En Üst Düzeyde
banner229
Siirt’te Jandarma ve Emniyet birimleri, olası saldırı ve provokatif eylemler nedeniyle güvenlik seviyesini üst seviyeye çıkardı.
24 Temmuz 2015 Cuma gününden bu yana TSK'nın başlattığı askeri operasyonların ardından, ülkenin değişik yerlerinde artan silahlı eylem ve saldırılar, güvenlik birimlerini harekete geçirdi.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, kent içinde güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkarırken, olası saldırı ve provokatif eylemler için 24 saat esaslı çalışma düzenine geçti. Kentin giriş ve çıkışlarında arama ve uygulama faaliyeti gerçekleştiren Emniyet birimleri, şüpheli araç ve şahısları da gözden kaçırmıyor.
Ayrıca, kırsal alanda da Jandarma ve askeri birlikler adeta teyakkuz halinde. Kırsal kesimlerde arama, tarama ve devriye faaliyetlerini artıran askeri birlikler, 24 saat boyunca operasyon halinde çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

aman bunlara göz açtırmayın , şehrin girişlerinde ve şehir içinde aramalar sık sık yapılması iyi olur, biz siirtli vatandaşlar olarak huzur istiyoruz, bu huzurun bozulmasını istemiyoruz, aynı zamanda çözüm sürecinin devam etmesini istiyoruz. yaşasın tek vatan, tek millet , tek bayrak.