Bu haber kez okundu.

Siirt'te Göstericiler 2 Okulun Sahalarını Yaktı
banner229
 Siirt'te HDP ve DBP'nin gerçekleştirdiği yürüyüşün ardından mahallelere dağılan kalabalık iki okulun halı sahalarını ve okul bahçesindeki ağaçları yaktılar.

Siirt Devlet Hastanesi önünde toplanan bir grup Polis Meslek Yüksekokulu önündeki Kasaplar deresine yürüyüşü ardından çıkan olaylar kenar mahallelerde devam etti.
Alan Mahallesi'nde bir grup Kazım Karabekir Ortaokul ve Çal Mahallesi'nde bulunan Mehmet Süer İlköğretim okullarının halı sahaları ateşe verildi.

Okulların bahçelerinde bulunan bazı ağaçlar yanarken itfaiye ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altın alındı.

Kazım Karabekir Ortaokul Müdürü Muhammed Nurullah Kiraz, okullarının 6-7 ekim olaylarında da yakıldığını belirterek, bugün okulun halı sahası ve okul bahçesin de bulunan 4 ağacın yakıldığını söyledi.

Okulların eğitim kurumu olduğunu zarar verilmemesi gerektiğine dikkat çeken Kiraz, "Maalesef bugün okulumuza giren bir grup, halı sahadaki plastik parkeleri ateşe vermişler. Okul bahçesinde bulunan 4 ağacımızda zarar gördü. Böyle hadiselerin bir daha yaşanmasını istemiyoruz. Bunların tespiti için bu bölgeyi iyi gören güvenlik kameralarımız var. Pazartesi günü bunları ilgili gerekli yerlere vereceğiz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.