Bu haber kez okundu.

Siirt’te e-Ticaret Alışveriş Sıklığı Yüzde 88 Arttı
banner229

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada’nın Ocak – Haziran 2018 verilerine göre, Siirt geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla alışveriş sıklığını yüzde 88 artırdı.

Hepsiburada, Türkiye’de 2018’in ilk yarısındaki e-ticaret alışkanlık ve eğilimlerini açıkladı. Siirt alışveriş sıklığını geçen yıla göre yüzde 88 artırarak dikkatleri üzerine çekti. Siirtliler en çok anne bebek çocuk, hırdavat, sağlık ve güzellik kategorilerini tercih etti.

En çok alışverişin 26-35 yaş aralığı tarafından yapıldığını belirten Hepsiburada, en çok talebin Siirt Merkez’den geldiğini açıkladı. Merkez’i sırasıyla Kurtalan, Eruh, Baykan, Pervari, Şirvan ve Tillo takip etti. Hepsiburada, erkeklerin kadınlara oranla 3 kat daha fazla alışveriş yaptığının da altını çizdi.

Trend Raporu adıyla her 6 altı ayda bir yayınlanacak olan raporda, Hepsiburada’dan alışveriş yapan müşterilerin en çok tercih ettikleri ürünlerden, en fazla arama yapılan kelimelere, özel günlerde en çok tercih edilen hediyeliklerden il ve yaşa göre eğilimlere kadar birçok bilgi paylaşılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.