Bu haber kez okundu.

SİİRT’TE CADDELER DEDAŞ İLE AYDINLANIYOR
banner229
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.(DEDAŞ) Siirt İl Müdürlüğü tarafından başlatılan cadde ve sokak aydınlatma çalışmaları, planlanan çerçevede sürüyor. Çalışmalar tamamlandıkça, öncelikle Siirt’in şehir girişlerindeki caddeler, ardından da il merkezindeki cadde ve sokaklar ışıl ışıl oluyor.
DEDAŞ tarafından Siirt’te 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek 2.2 milyon liralık yatırım programının içerisinde, şehir aydınlatma çalışmaları önemli bir yer tutuyor. DEDAŞ Siirt İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürütmekte olan Tesis Yöneticiliği ve Sistem İşletme Yöneticiliği tarafından koordineli olarak yürütülen aydınlatma projesi kapsamına ekipler,AdeletSarayı önünden Barış Mahallesi’ne kadar olan ve imara yeni açılan yoldaki çalışmalarını tamamlayarak, aydınlatma direklerini dikti.
Geçmişte sık sık Siirtli vatandaşların şikayetlerine konu olan bu yol, yapılan çalışmaların ardından DEDAŞ tarafından aydınlatılarak, ışıl ışıl bir görünüme kavuşturuldu.
ÇALIŞMALARDAN HALK DA MEMNUN
DEDAŞ Siirt İl Müdürü Naci Obut, aydınlatma projesi gereği çalışmaların Yeni Devlet Hastanesi acil yolu ile Yeni Mahalle Elit Park Sitesi önünde sürdüğünü belirterek, direk dikme işlemlerinin tamamlanmasının ardından buraların da ışıklandırılacağını bildirdi.
İl Müdürü Obut, Siirt’teki şehir ışıklandırmasına ilişkin çalışmaları yılsonuna kadar tamamlamayı planladıklarını da kaydetti.
DEDAŞ’ın şehrin cadde ve sokaklarını aydınlatmaya dönük çalışmaları, Siirt halkı tarafından da büyük bir memnuniyet ile karşılanıyor.

Anahtar Kelimeler:
SiirtDedaşCaddeAydınlatma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.