Bu haber kez okundu.

Siirt'te Bir Köy Bayraklarla Donatıldı
banner229
 Bayraktepe köyü sakinleri, son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı tepkilerini, köyü bayraklarla donatarak gösterdi.
  Siirt'in Bayraktepe köyü sakinleri, yaşanan terör olaylarına tepki olarak yaşadıkları köyü bayraklarla donattı.Bayraktepe köyü sakinleri, terör saldırılarına karşı birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapmak için köyün her yerine Türk bayrakları astı.
   Bayraktepe Köyü Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Şehitoğlu, yaptığı açıklamada, 6-7 Ekim'de yaşanan olaylar sırasında da köyü bayraklarla donatarak tepkilerini dile getirdiklerini söyledi.Aynı zamanda köy korucusu olduğunu ifade eden Şehitoğlu, şunları kaydetti: "Bizim köyün isminden anlaşılacağı gibi Bayraktepe'de bir bayrak hiçbir zaman inmez. Onun dışında ülkemizin birlik ve beraberliğine, asker ve polisimize yapılan saldırıları kınamak için köyümüzün her köşesinde görünecek şekilde dört bir yanında bayrakları göğe çekip, damlara dev bayraklarımızı astık."Yıllarca terör örgütüne karşı güvenlik güçlerinin yanında yer aldıklarını ifade eden Şehitoğlu, "30 yıldır koruyucuyuz. Hiç kimsenin ne namusuna ne de malına göz dikmedik.
  Hiç kimseye boş yere müdahale etmedik. Biz edepli, namuslu ve şerefli korucular olarak ülkemize hizmet etmeye çalıştık. Biz sadece bölücü terör örgütüne karşı meydan okuduk. Bölücü kim olursa olsun inancı ne olursa olsun kim bu ülkeyi bölmeye çalışırsa ve bayrağımızı indirmeye çalışırsa bizi karşılarında bulur. Biz sağ oldukça onlara müsaade ettirmeyiz.
Dün gibi karanlık değil artık aydınlıktayız. Herkes herkesi çok iyi biliyor. Kimse maşa olmasın herkes oturduğu yerde vatanına hizmet etmeye çalışsın" dedi.Son günlerde köy korucularına yönelik tehditlerin arttığını da belirten Şehitoğlu, "Korucular terörle mücadele canlarını ortaya koydular.
   Terör örgütünün en büyük tehdidi korucular olduğu halde kendimizi koruyacak herhangi bir can güvenliği ve sosyal hakkımız yok. Köyün dışında yanımızda taşıyacak silahımız olmadığı için silahsız geziyoruz ve her an önümüz kesilebilir tehlike altındayız" diye konuştu.
  Köy sakinlerinden Abdulkadir Özbey de terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerinin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.