Bu haber kez okundu.

Siirt’te 9 Kişi Yakalandı
banner229
 Terör örgütüne üye, yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle Siirt geneli yapılan eş zamanlı operasyonda 9 kişi yakalandı.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü’ne üye olarak, yardım ve yataklık ettikleri gerekçesi ile haklarında Pervari Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında  Eruh ilçesinde 1, il merkezinde 7, Pervari ilçesinde 8 olmak üzere toplam 16 adreste eş zamanlı olarak yapılan arama sonucu 9 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
   Açıklamada, yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 23 adet CD, 17 adet cep telefonu, 7 adet sim kart, 5 adet hafıza kartı, 3 adet Leptop, 2 adet flaş bellek, 1 adet tablet ve 7 adet kullanılmış hava fişeği incelenmek üzere el konulduğu, Bölücü Terör Örgütü’nü simgeleyen çok sayıda bayrak, flama, bez parçası, örgütsel doküman, fotoğraf malzemelerinin ele geçirildiğini bildirildi.


Soruşturmaya Pervari Cumhuriyet Savcılığı’nca devam edildiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.