Bu haber kez okundu.

Siirt'te “4006 Tübitak Bilim Fuarı“ Açıldı
banner229
Siirt'te TÜBİTAK desteğiyle Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.
Fuarın açılışını Vali Mustafa Tutulmaz yaptı. Fuar hakkında katılımcıları bilgilendiren okul müdürü İdris Yolbaş, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında, Türkiye 'de bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik çalışma yürüttüklerini belirtti.
Fuarda 40 projenin sergilendiğini ifade eden Yolbaş,"Öğrencilerimiz, kendi alanlarıyla ilgili yaptıkları projeleri beğeniye sundular. Bununla birlikte Türkçe, İngilizce, Kürtçe ve Arapça'da hazırladıkları şarkıları seslendirdiler.
Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerimiz de hazırladıkları pandomim gösterisiyle 'kadınlara yönelik şiddete hayır' mesajını vermeye çalıştılar" dedi. Stantları gezerek, öğrencilerden hazırladıkları projeler hakkında bilgi alan Vali Tutulmaz, projede emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ceren sevgi 8 yıl önce

ya bana da böyle bi şey verdiler ne yapmalıyım