Bu haber kez okundu.

Siirt’te 400 Öğrenciye Mevlid-i Nebi Aşı Dağıtıldı
banner229

Siirt’te Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İl  Müftülüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Molla Halil İmam-Hatip ortaokulu öğrencilerine pilav, Kavurma ,ayran ve tatlı’dan oluşan 'Mevlid-i Nebi Aşı' dağıtıldı.

Siirt’e Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri düzenlenen çeşitli programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Siirt İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Sancaklar Vakfı sponsorluğunda Molla Halil İman-Hatip orta okulunda öğrenim gören 400 öğrenciye kavurma , pilav, Ayran ve Tatlı ikramında bulunuldu.

Mevlid-i Nebi Aşı yemeğine İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir, Müftü Yardımcısı Mehmet Şirin Ayral ve Molla Halil Ortaokulu Müdürü Yesrip Akbay ,Öğretmenler  ve Diyanet personeli katıldı.

Siirtİl Müftü Vekili Muhammed Özdemir burada yaptığı konuşmada, Mevlid-i Nebi Haftası kutlamaları kapsamında burada öğrenim gören 400 öğrencimize Mevlid-i Nebi aşı yemeği dağıtıldığını belirtti.

Özdemir, “Biz de çocuklarımıza, gençlerimize hem ikram olsun hem de bugünün sevincine ortak etmek için hayır sahiplerimiz tarafından organize edilen yemeği ikram ettik.”dedi.

Özdemir, Geleceğimizin mimarı Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, güzel ahlaklı ve vatansever bireyler olarak yetişmesine her zaman destek verdiklerini bu bu hafta vesilesi ile bu etkinliği bu okulda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Okul Müdürü Yesrip Akbay, yapılan bu etkinlikten dolayı İl Müftülüğü yetkililerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.