Bu haber kez okundu.

Siirt’te 300 Kişilik Çağrı Merkezi Açılıyor
banner229

Siirt’te, Turkcell Global tarafından yaklaşık 300 kişiyi istihdam edecek yeni bir çağrı merkezi kuruluyor.

Konu ile ilgili  açıklamalarda bulunan AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, işsizlere umut kapısı olacak çağrı merkezinin 2 ay içerisinde faaliyete gireceğini belirtti.

Turkcell Global İletişim Şirketi tarafından Siirt’te 300 kişiye iş kapısı olacak yeni bir çağrı merkezi kuruluyor. 2 ay içinde açılacak Çağrı merkezi, Siirt’te işsizlik sorununa az da olsa merhem olacak.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, çağrı merkezinin 2 ay içerisinde devreye gireceğini belirterek, “ İlimizde işsizlik sorununu bir nebze de olsa giderecek, Turkcell Global şirketi tarafından 300 vatandaşımıza iş imkanı sağlayacak yeni bir çağrı merkezi kuruluyor. 300 vatandaşımız burada istihdam edilecek. Siirt’te işsizlik az da olsa rahat bir nefes alacak.“dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Çalapkulu, 300 kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezinin 2 ay içerisinde devreye gireceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun.

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

sayın başkanım Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

sayın başkanım Allah akp yi başımızdan ve yeni türkiyemizin başından eksik etmesin her şeyimiz ve bizim reisimiz ve eniştemiz ve siirtin sevdalısı sayın reis recep tayıp erdoğanımız Allah yar ve yardımcın olsun yeni türkiye sevdalısı yolun açık olsun reis baba