Bu haber kez okundu.

 SİİRT’TE 22 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE MALZEME DESTEĞİ
banner229
Siirt Valiliği tarafından, Siirt’te faaliyet gösteren 22 kulübe malzeme yardımı yapılması dolayısı ile ATATÜRK Stadında Malzeme dağıtım töreni düzenlendi.
İlimiz Merkez ve İlçelerinde faaliyet gösteren 22 Amatör spor kulüplerine 60 bin TL tutarında malzeme desteği verdiklerini ve kendilerine bütçe imkanları dahilinde her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirten Vali Mustafa Tutulmaz,’ kulüplerimize, Antrenörlerimize ve tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Dedi.
Sporun, toplumla bütünleştirici, dayanışmacı ve kültürel yönleriyle birlikteliğimizi daha sıkı hale getirdiğine inandığını kaydeden Vali Tutulmaz, Sağlıklı bireylerin ve toplumun yetişmesinde sporun çok önemli bir etken olduğunu sözlerine ekledi. Daha sonra Vali Tutulmaz ve Protokol üyeleri tarafından spor kulüplerine spor malzemeleri törenle dağıtıldı.
Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, Vali Mustafa Tutulmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, 56 numaralı Türkiye Milli Takım Formasını hediye etti.
Amatör Kulüplere dağıtılan malzeme dağıtım töreninden sonra, Vali Tutulmaz, Öğretmen Günü dolayısıyla öğretmenler arasında yapılan Futbol müsabakasını izledi.
Törene; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Türkiye Futbol federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Beyhan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Amatör Kulüpler Siirt ASKF Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı ile spor kulüplerinin Antrenörleri katıldı.


Anahtar Kelimeler:
SiirtValilikMalzemeAmatör
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.