Bu haber kez okundu.

Siirt’te 2019  Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner229

2019 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ali Fuat Atik, başkanlığında, Valilik Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya; Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, yatırımcı kuruluşların yöneticileri, sivil tolum örgütlerinin temsilcileri ile Basın Mensupları katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Ali Fuat Atik, ”İlimiz genelinde 2019 yılı Ekim ayı itibariyle 249 proje üzerinde çalışmalar yapılmıştır. Söz konusu projelere ayrılan ödenek miktarı 514 Milyon 443 bin TL olup, 309 Milyon 37 Bin TL harcama yapılmıştır. 180 Milyon 68 bin TL harcama yapılmıştır.

Projelerin 2019 yılı nakdi gerçekleşmeleri %60 olmuştur. 249 projeden 97’si tamamlanmış, 121’i devam etmekte, 18’i ihale aşamasında, 4’ü yer teslimi yapıldı ve 9 projeye de çeşitli nedenlerden dolayı henüz başlanamamıştır.” dedi.

İlimizin yatırımlar konusunda istenilen seviyede olmadığına dikkat çeken Vali Atik, ilimizde önemli yatırımları bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü ile DSİ tarafında yürütülen projelerde yaşanan aksaklıklara değinerek, sorunların hızlı ve etkin bir şekilde giderilmesini istedi.

Daha sonra yatırımcı kurum yöneticileri söz alarak yürüttükleri projeler hakkında kurul üyelerine bilgi verdiler.

Soru- cevap şeklinde devam eden toplantıda, koordinasyonu gerektirecek konular not edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.