Bu haber kez okundu.

Siirtspor Taraftarlarından, Vali Atik’e Pankartlı Övgü
banner229

Pazar Günü Siirt Atatürk Stadında Siirt İl Özel İdaresi Spor ve Bağlar Belediye Spor arasında oynan futbol müsabakasında, ‘1969 Siirt Taraftarlar Derneği’, tarafından, Siirt Valisi Ali Fuat Atik’e övgü dolu pankart açtı.

‘1969 Siirt Taraftarlar Derneği’ Siirt İl Özel İdare Spora verdiği destek ve kulübün başarılı olmasında özel çaba harcayan Vali Atik’e teşekkür ederek, “Kimler Geldi Geçti, Hiç Biri Senin Kadar Sevilmedi.” Başlıklı pankart asarak, Vali Atik’e duydukları sevgiyi dile getirdiler.

Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hifzullah Canpolat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Vali Atik, maç sonunda oyuncu ve taraftalar ile sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.