Bu haber kez okundu.

Siirtliler Yüksek Elektrik Faturalarına Tepkili
banner229
Elektrik faturalarının geçen aylara göre kabarık gelmesine bir anlam veremeyen Siirt halkı, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini bekliyor.
İlimizde son aylarda elektrik faturalarının kabarık gelmesine tepki gösteren halk, sesini duyurmaya çalışıyor. Ev ve işyerlerinde aynı cihazları kullandıkları halde yeni gelen faturaların önceki aylara göre misliyle arttığını ifade eden Siirtliler, ne yapacaklarını şaşırmış durumda.
Elektrik faturasının her ay giderek yüksek geldiğini ifade eden vatandaşlar Kaçak kullanan inanların faturalarını da bize yansıtıyorlar. Eğer bazılarının faturaları eksik geliyorsa gidip onu kontrol etmeleri lazım ama bunu yapmıyorlar. Bu bedeli bize ödetiyorlar ve biz mağdur oluyoruz.
Biz kaçak kullanmaya karşıyız ama kaçak kullananların faturaları bize yansıtmalarına da karşıyız.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTepkiELEKTİRİKFATURA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.