Bu haber kez okundu.

Siirtliler Galatasaray'ın Şampiyonluğunu Coşkuyla Kutladı
banner229

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Siirt'te de coşkuyla kutlandı.  

Galatasaray tarihinde 22. şampiyonluğunu almış oldu. Sarıkırmızıların zaferi tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğü ile ellerinde, bayrak ve meşalelerle konvoy oluşturan taraftarlar şampiyonluk sloganları atarak büyük sevinç yaşadı. 

Kentteki farklı noktalarda bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, Güres Caddesi'nden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yürüyerek şampiyonluk sevinci yaşadı .

Galatasaray ve Türk bayrakları eşliğinde araç konvoyu oluşturarak tur atan bazı taraftarlar da sevinç gösterisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.