Bu haber kez okundu.

Kurtalan'da Kaldırımlar Bambaşka Bir Güzelliğe Kavuşuyor
banner229

Kurtalan Belediyesi, Alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları kapsamında yeni bir uygulamaya imza atarak Yaşar Kemal Caddesi, Selehaddin Eyübi Caddesi ve Hilmi Akın Caddesinde  başlattığı  ‘Renkli Desenli Asfalt Kaldırım’ çalışmasıyla Kurtalanlıların büyük beğenisini kazandı. 

Betonun dayanıklılığıyla asfaltın esnekliğini içeren benzersiz bir zemin kaplama sistemi olan Büyükşehirlerde yeni uygulanmaya başlanan Renkli Desenli beton asfalt çalışmalarının yapıldığı caddeler kalıcı bir hizmetle birlikte hayran bırakan bir görünüme kavuşuyor. 

Kurtalan Belediyesi, İlçenin bir çok yerinde başlattığı Çevre düzenleme ve kaldırım çalışmalarında yeni kentsel uygulamalara imza atarak ilçenin çehresini değiştiren çalışmalar gerçekleştiriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.