Bu haber kez okundu.

Siirtli Üreticiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
banner229

Siirtli, çiftçiler Cumhurbaşkanı ile Üreticiler Buluşması Programına katılacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 20 Şubat (BUGÜN) Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan “Cumhurbaşkanı ile Üreticiler Buluşması Programına” Siirt Merkezden 6, Baykan’dan 2, Pervari’den 3, Şirvan’dan 3 ve Tillo’dan 5 olmak üzere toplam 19 Siirtli Üreticimiz katılım sağlayarak ilimizi temsil edecektir.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan başkanlığında Ankara'ya giden üreticiler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ankara Ticaret Odasında Çiftçilerle buluşacak..

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün DEMİRHAN İl Müdürlüğü toplantı salonunda, programa katılacak üreticilere hitaben yaptığı konuşmada, göreve yeni başladığını ifade ederek, konuşmasında “Çalışmaya böyle anlamlı bir programla başladığımız için mutluyuz, İl Müdürlüğü olarak sizlere hizmet etmeye geldik. Mesai mefhumu gözetmeden kapılarımız üreticilerimize, muhtarlarımıza ve Sivil Toplum Örgütlerine açıktır.” şeklinde sürdürdü.

19 Siirtli üretici Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Seven'in refakatinde Ankara'ya doğru hareket ettiler.

Üreticiler Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.