Bu haber kez okundu.

Siirtli Öğrenciler Mecliste Milletvekili Yasin Aktay’ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt’ten gelen 45 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ı Mecliste ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SODES kapsamında Siirt Tüm Eğitim Sen tarafından yürütülen "Her Çocuk Bir Dünya" projesi kapsamında Siirtli öğrenciler Başkent Ankara’yı gezdi.

Sabah saatlerinde Meclise gelen öğrenciler, Gazi Meclisi gezdikten sonra Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Öğrencilerin yasama faaliyetleri ve 15 Temmuz darbe girişimleriyle ilgili sorularına yanıt veren Milletvekili Aktay, Türkiye’nin çok güçlü bir devlete sahip olduğunu belirterek, öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Kitap okumanın önemini anlatan Aktay, şöyle konuştu: "Bugün sizleri ve değerli öğretmenlerinizi Gazi Meclisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hafta sonu da Siirt Üniversitesince yürütülen başka bir proje kapsamında 140 öğrencimizi misafir etmiştik.

Bu tür sosyal projeler önemlidir, öğrencilerimizin ufuklarının açılmasına katkıda bulunuyor. Size sunulan imkanları çok iyi değerlendiriniz. Sizden çok çalışıp, çok kitap okumanızı bekliyorum. Bu size en büyük tavsiyemdir. Bu vesileyle tüm anne ve babalarınıza aracılığınızla selamlarımı iletiyorum"

Daha sonra Milletvekili Yasin Aktay’la hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, öğle yemeği ikramından sonra meclisten ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz 6 yıl önce

Yumurta kapıya dayandı tabi ..