Bu haber kez okundu.

Siirtli İbrahim Çoban’dan Büyük Başarı
banner229
Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından 2015 yılı Ulusal düzeydeki Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasının bölge elemeleri tamamlandı.
Türkiye geneli yapılmış olan Uluslar arası Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında başarı listesine hemşerimiz İbrahim Çoban seçildi. Türkiye geneli yapılan yarışmada rakiplerini geride bırakarak,ilk 26 kişi arasında bulunan hemşerimiz İbrahim Çoban,ilerki günlerde İslam ülkelerinde düzenlenecek uluslar arası Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma ve Hafızlık yarışmalarına gönderileceği öğrenildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Mushaflarının internet sitesinde yapılan açıklamada;" Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulumuz tarafından 2015 yılı Ulusal düzeydeki Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma yarışmasının bölge elemeleri tamamlanmış olup; 80 puan ve üzeri alan yarışmacılar, ileriki tarihlerde düzenlenecek hizmet içi eğitim kursuna alınacaklardır.
Kurs bitiminde başarılı olanlar İslam ülkelerinde düzenlenecek uluslar arası Kur'an-ı Kerimi Güzel okuma ve Hafızlık yarışmalarına gönderilecektir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.