Bu haber kez okundu.

Siirtli Gençlerden Örnek Davranış
banner229
Siirtli gençler, yaz tatillerini anaokulu duvarlarını boyayarak geçiriyor.
Siirt Gençlik ve Kültür Evi gönüllüleri ve Siirt Üniversitesi Gençlik ve Kültür Topluluğu üyesi öğrenciler, 176 öğrencinin eğitim gördüğü Nurcan Olgaç Anaokulunun sınıf duvarlarını eğitici çizgi film karakterleri ve doğa resimleriyle boyadı.
Siirt Gençlik ve Kültür Evi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Evin yaptığı açıklamada, minik öğrencilerin okula olan ilgisini artırmak amacıyla arkadaşlarıyla birlikte böyle bir çalışma düzenlediklerini söyledi.
Öğrencilerin daha dikkat çekici sınıflarda eğitim göreceklerini ifade eden Evin, "Bugüne kadar arkadaşlarımızla birlikte birçok köy okuluna yardım eli uzatmaya çalıştık. Bu sefer de yaz tatilini fırsat bilerek ilimiz merkezinde bulunan bir anaokulunda çalışmalarımızı sürdürdük. İkili eğitim yapan ve 3 dersliği bulunan bu anaokulumuzun sınıf duvarlarını çocukların çok sevdiği çizgi film karakterlerinin içinde bulunduğu resimlerle birlikte doğa resimleri ile boyadık. Okullar açılınca, bu anaokulumuzu bu sefer ziyaret için gelerek minik öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.
Siirt Üniversitesi Gençlik ve Kültür Topluluğu Başkanı İbrahim Çakır ise, okulun sınıf duvarlarını çizim ve boyama tekniği ile göze hoş gelen bir konuma getirdiklerini kaydetti. Çakır, okullara ve öğrencilere yönelik çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.