Bu haber kez okundu.

SİİRTLİ GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞACAK
banner229
 Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde uyguladığı Gençler Sabah Namazında Buluşuyor “ etkinliği kapsamında Siirt’te gençler sabah namazında bir araya gelecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi, İl Müftülüğü ve Sivil Toplum kuruluşlarının ortaklaşa olarak düzenleyecekleri sabah namazı programı 06 Mart 2016 Pazar günü saat 04.45’te Ensar Camisinde yapılacak.  Sabah namazı programıyla gençlerin milli ve manevi değerler konusunda bilinçlenmeleri ve sabah namazı programlarının gençlerin öncülüğünde bir gelenek haline getirilmesi amaçlanıyor. Sabah namazı programında vaaz, Kur’an-ı Kerim tilaveti, zikir, dua ve sonrasında kahvaltı ikramı olacak.

Sabah namazı buluşmaları, her ayın ilk pazar günü farklı bir camide yapılmak üzere gençlerin katılımıyla düzenlenecek. Yapılacak olan sabah namazı buluşmalarına tüm halkımız davetlidir.

Anahtar Kelimeler:
SiirtGençlerSabah Namazı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.