Bu haber kez okundu.

SİİRTLİ GENÇLER KUŞADASI 'NA UĞURLANDI
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi gençleri, gençlik kamplarına göndermeye devam ediyor.
Ücretsiz yaz kamplarına başvuran 4. Dönem kafilesi gençler Aydın Kuşadası’na uğurlandı. Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gençlik kamplarına katılan gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanıyor.
Kampa katılan gençlere el sanatları, tiyatro, müzik, halk oyunları, yüzme, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, paintball, masa tenisi aktiviteleri ve geziler yapılmaktadır.
Gençlik Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gençlik Kamplarına Siirt’ten bugüne kadar 60 gencin katıldığı ve yaz boyunca toplamda 280 gencin kamplardan ücretsiz olarak yararlanacağı bildirildi.
Gençler, 05 Eylül 2015 tarihine kadar Hatay İskenderun Uluçınar, Mersin Silifke, Bolu Aladağ, Antalya Duacı, Van Gevaş ve Aydın Kuşadası gençlik kamplarına gönderilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.